Kokk a la carte

Ledig stilling som kokk på Sola Strand Hotel

Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da må DU ta kontakt med oss! Personen vi søker etter må ha bred faglig kompetanse og stor interesse for mat. Du liker å jobbe i team og du har øye for detaljer.

 
 

Sola Strand Hotel søker kokk som vil være med å skape den gode gjesteopplevelsen. Vi ser etter deg som liker å imponere sine gjester, er faglig sterk, strukturert og lidenskapelig opptatt av god mat

Vårt kjøkkenteam produserer mat til frokost, banketter og a la carte hvor presentasjon, smak og kvalitet står øverst på listen.

 

Ansvarsområder og oppgaver 

  • Forberedelse og produksjon av frokost, lunsj, middag og selskapsservering

  • Etterser at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll

  • Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet

  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger

  • Daglig oppfølging av kjøkkenrutiner og IK mat

  • Service på dag og kveldstid (etter turnus)

Kvalifikasjoner 

  • Fagbrev som kokk

  • Har godt humør og har bestandig et smil på lur

  • Ha erfaring innen IK-mat og HACCP

  • Liker å bli utfordret, og takler hektiske perioder like godt som rolige perioder

  • Flytende norsk og engelsk kunnskaper

  • Liker å jobbe i et hektisk og levende miljø

 

Vi kan tilby 

  • Være med på å utvikle mattilbudet på hotellet og dermed kunne påvirke egen avdeling og hotellet generelt 

  • Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede

  • Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere 

Kjenner du deg igjen i punktene over? Ikke la denne muligheten for oss til å bli kjent med deg forsvinne, søk i dag!


Arbeidstid er turnus etter vaktliste. Den riktige kandidaten vil ha store muligheter for å påvirke egen hverdag og for å utvikle stillingens innhold.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. 

Som kokk rapporterer du til kjøkkensjef, du vil jobbe etter vaktliste og må påregne arbeid på kvelder og i helger.

Send søknad og CV til Executive Head Chef Mads Ueland på e-post mads.ueland@solastrandhotel.no

Søknaden merkes: Kokk

Ansettelsesform: Heltid

Søknadsfrist: Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes innen søknadsfristen går ut. Tiltredelse etter avtale.

Arbeidssted: Stavanger