Konditor
Caledonien søker konditor med skaperglede!
Vi søker nå etter en kreativ og leken Konditor som elsker faget sitt. Hos oss på Caledonien får du utløp for dine kunstneriske evner ved å forme og skape fantastiske godsaker med fokus på nydelige smaker og estetikk.
Som konditor er du nødt til å beherske klassiske og utprøvde teknikker. Du skal også forholde deg til moderne utstyr, strenge hygienekrav og delikate råvarer. Du må være i stand til å utnytte råvarene på en økonomisk forsvarlig måte og sette sammen lekre dessertbuffeter.
Ansvarsområder og oppgaver
Produksjon av kaker, brød og søte bakverk
Produksjon av kremer, glasurer og desserter
Renhold av maskiner, utstyr og egen arbeidsplass etter IKmat-krav og instrukser
Utvikle og tilpasse oppskrifter
Kvalifikasjoner og egenskaper
Fagbrev som konditor/kokk
Evne til å jobbe selvstendig og i team
Utpreget serviceholdning
Evne til å takle høyt arbeidspress
Gode norsk og engelsk kunnskaper
Vi kan tilby
Spennende muligheter til å bidra til å utvikle det søte menykartet
En unik arbeidsplass med gode kollegaer i alle aldre og sosialt samhold
Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede
Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere
Vi har gleden av å tilby en spennende og kreativ stilling som Konditor. Arbeidstid er turnus etter vaktliste. Den riktige kandidaten vil ha store muligheter for å påvirke egen hverdag og for å utvikle stillingens innhold.
Stillingen rapporterer til kjøkkensjef.
Kjenner du deg igjen i punktene over? Ikke la denne muligheten for oss til å bli kjent med deg forsvinne, søk i dag!
Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.
Stillingen rapporterer til Kjøkkensjef, Peter Lindau.
Send søknad og CV til Peter Lindau på e-post peter.lindau@radissonblu.com
Søknaden merkes: Konditor
Ansettelsesform: Heltid
Søknadsfrist: Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes innen søknadsfristen går ut. Tiltredelse etter avtale.
Arbeidssted: Kristiansand