Sous Chef - Fru Haugans Hotel
I 1885 serverte Ellen Haugan sine første gjester mat og drikke på Fru Haugans Hotel, og siden da har mattradisjoner og yrkesstolthet preget hotellet. Nå søker vi kreativ og ambisiøs Sous-chef som vil være med å skape den gode gjesteopplevelsen. Vi ser etter deg som liker å imponere dine gjester, er faglig sterk, strukturert og lidenskapelig opptatt av god mat.
Vårt kjøkkenteam produserer mat til frokost, konferanser, banketter og A la carte hvor presentasjon, smak og kvalitet står øverst på listen. Ditt ansvar som Sous-Chef vil være å planlegge og organisere daglig drift i henhold til hotellets kvalitetsstandarder og produksjonsmål, i samarbeid med kjøkkensjefen. Du må legge til rette for opplæring, veiledning og løpende utvikling av kokker og lærlinger.
Arbeidsoppgaver
Bidra med faglig ekspertise og utarbeide menyer
Varebestilling og leverandørkontakt
Kvalitetssikring og kostnadsstyring for kjøkkenavdelingen
HMS-arbeid
Vi søker deg som
Har fagbrev som kokk med 6 års erfaring
Har erfaring med A la carte og bankett
Etterser at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll
Har gode kunnskaper i HACCP / IK-mat
Er engasjert og oppdatert på mattrender
Liker å bli utfordret, og takler hektiske perioder like godt som rolige perioder
Verdsetter og bidrar til et godt arbeidsmiljø
Kreativ og kommer med gode innspill og ideer
Fru Haugans Hotel kan tilby:
Godt arbeidsmiljø med familiær atmosfære
Losji
En trygg og forutsigbar arbeidsplass
Et profesjonelt og dynamisk arbeidsmiljø
Konkurransedyktig lønn og gode betingelser
Ordnede arbeidsforhold
Karrieremuligheter innen HEIMR Collection
Fru Haugans Hotel er det eldste hotellet i nordre del av Norge, og har en fantastisk beliggenhet blant majestetiske fjell og nydelig fjord i Mosjøen, Helgeland. Her kommer du også raskt og enkelt til alle severdigheter og turistattraksjoner som regionen har å by på.
Dette er HEIMR Collection:
HEIMR Collection består i all hovedsak av egne varemerker og profilerte kjedehoteller, og er en spennende utfordrer for de store hotellaktørene på markedet.
HEIMR Collection driver syv hoteller samt flere restauranter og barer under egne merkenavn. I løpet av de siste årene har de tatt over driften av hoteller i Stavanger, Kristiansand, Tønsberg, Farsund og Oslo. HEIMR vil i løpet av 2022 omsette for nærmere 400M.
Arbeidstid er etter vaktliste dagtid, kveldstid og helg.
Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.
Send søknad og CV til Ruben Nilsen Robertsen
+47 410 00 828
ruben@fruhaugans.no
Søknaden merkes: Kokk
Ansettelsesform: Heltid
Søknadsfrist: Snarest. Vi kaller fortløpende inn til intervju
Arbeidssted: Mosjøen