Kokk

Hotel Victoria er mer enn bare et hotell!

Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da har du kommet rett! Vi søker etter en kok med bred faglig kompetanse og stor interesse for mat.

 
kokk Hotel Victoria
 

 Hotel Victoria søker kokk som vil være med å skape den gode gjesteopplevelsen. Vi ser etter deg som liker å imponere sine gjester, er faglig sterk, strukturert og lidenskapelig opptatt av god mat

Vårt kjøkkenteam produserer mat til frokost, konferanser, banketter og vår bar Salon du Nord hvor presentasjon, smak og kvalitet står øverst på listen. 

Ditt ansvar som kokk vil være å planlegge og organisere daglig drift i henhold til hotellets kvalitetsstandarder og produksjonsmål, i samarbeid med kjøkkensjefen.

 

Ansvarsområder og oppgaver 

  • Forberede og lage mat

  • Daglig oppfølging av kjøkken rutiner og IK mat

Kvalifikasjoner 

  • Fagbrev som kokk

  • Godt utviklet evne til kommunikasjon og samarbeid

  • Utpreget service holdning

  • Evne til å takle høyt arbeidspress

  • Flytende norsk og engelsk kunnskaper

 

Vi kan tilby 

  • Være med på å utvikle mattilbudet på hotellet og dermed kunne påvirke egen avdeling og hotellet generelt 

  • Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede

  • Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere 


Arbeidstid er etter vaktliste dagtid, kveldstid og helg.

Søknadsfrist: Snarest. Vi kaller fortløpende inn til intervju.

Tiltredelse: Snarest

Kortfattet søknad og CV sendes til Kristine Aukland på e-post: kristine.aukland@hotel-victoria.no

Vi ser frem til å motta din søknad og CV!