Hotel Klubben søker Sous Chef
Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da må DU ta kontakt med oss! Personen vi søker må ha en bred faglig kompetanse og stor interesse for mat. Du må være kreativ, erfaring fra ett strukturert À La Carte kjøkken, erfaring med menyplanering og viss ledererfaring. Stillingen passer for deg som liker å jobbe i team og har øye for detaljer.
Som sous chef hos oss vil du få en unik mulighet å forme og utvikle mattilbudet på Hotel Klubben, lede et ungt og internasjonalt team, og sette ditt preg på den totale gjesteopplevelsen.
Souschef har ansvar for den operative driften av Á La Carte avdelingen på Taket og Grenseløs på Hotel Klubben.
Ansvarsområder og oppgaver
Menyutvikling: Utvikle menyer til Taket og Grenseløs sammen med vår Food and Beverage Manager Marcos Scorza.
Opplæring: Ansvar for opplæring av nyansatte
Ledelse: Lede og inspirere teamet på a la carte avdeling
Drift: Bidra til den daglige driften av kjøkkenet
Kvalitetsikring: Sørge for at maten som serveres holder standard.
IK-mat/internkontroll
Delansvar for vaktlister
Økonomisk delansvar
Kvalifikasjoner
Fagbrev som kokk. Riktig erfaring kan veie opp for dette
Godt utviklet evne til kommunikasjon og samarbeid
Utpreget service holdning
Faglig sterk med evne til å motivere andre
Evne til å takle høyt arbeidspress
Gode norsk eller engelsk kunnskaper
Erfaring fra lignende stilling / ledelseerfaring
Vi kan tilby
Være med på å utvikle mattilbudet på hotellet og dermed kunne påvirke avdelingene og hotellet generelt
Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede
Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere
Kjenner du deg igjen i punktene over? Ikke la denne muligheten for oss til å bli kjent med deg forsvinne, søk i dag!
Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.
Som kokk rapporterer du til F&B Manager, og du vil jobbe etter turnus/vaktliste og må påregne arbeid på dagtid, kvelder og i helger.
Send en kortfattet søknad og CV til F&B Manager Marcos Scorza på e-post: marcos.scorza@hotelklubben.no
Søknaden merkes: Sous chef
Ansettelsesform: Heltid
Søknadsfrist: Rekrutteringen skjer løpende. Tiltredelse etter avtale.
Arbeidssted: Tønsberg